Saturday, June 05, 2010

Google Chrome

Google Chrome

Today, when I opened Google Chrome, I was startled by the presence of a background image that appears in the browser quickly. Apparently viewing this background appears in the web search engine Google.

By default, Google Chrome is a page view the Google search engine. Cool!!! This kinda background images can be altered as desired. We have to login to our Google account, just can change the background image to change it. We can take from the public gallery that has been provided, upload pictures from our collection on the computer, take a picture gallery of Picasa (if you have one), or from the image editor of choice.


Keep Silent!!!

19 comments:

  1. (maaf) izin mengamankan PERTAMA dulu. Boleh kan?!
    Saya pernah pakai GC

    ReplyDelete
  2. aku pake google chrome...lebih bagus drpd mozila...banyak fitu2nya yg bikin beberapa web jd baus tampilannya...misalnya fb..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Mbah Google memang mau bersaing disegala bidang, contohnya dalam perkembangan web browser... Nice Photo :)

    ReplyDelete
  4. Wah..saya gak pek Google Chrome nih.
    Lebih tertarik sama Mozilla, hihihi...
    Tapi logonya keren banget lo mas :)

    ReplyDelete
  5. Google Chrome emang ringan banget, tapi saya lebih prefer pakai Mozilla, sudah terlanjur suka dengan pluginnya.

    ReplyDelete
  6. lagi banyak maling motor nih di warnet :(

    ReplyDelete
  7. Anonymous lafi nihhhh.....

    ReplyDelete
  8. Gooooogllee Mantappp......

    Ada info baru di Laksamana Embun soba...:)

    ReplyDelete
  9. wah gimana neh cara buat google chromenya Mas Gen.. :-)

    ReplyDelete
  10. GC yang bagus
    Geny Banget.. :-)

    ReplyDelete
  11. ada tutorialnya gak untuk membuat logo seperti itu?

    ReplyDelete
  12. kebingunganmodeon

    ReplyDelete
  13. santaiii... pada pegangan ajja.. :p

    ReplyDelete

When you gotta go, you gotta go! Throw it all away HERE! Lmao!